Tips & Inspiratie:

Communicatiestrateeg en ondernemer Gwen Jansen deelt regelmatig korte tutorials met communicatie tips en inspiratie voor meer impact in minder tijd op haar Youtube kanaal. Hieronder tref je een selectie aan. Maar wil je niets missen. Volg dan vooral het Youtube kanaal.

Volg ons en mis geen enkele video!
Online cursus: snel en met gemak vloggen
Online cursus: snel en met gemak vloggen
Vlogtip: Praten in de camera OT - www.inspirationbygwen.com
Vlogtip: Praten in de camera OT - www.inspirationbygwen.com
Vlog Tip: Microvlogs on the Job
Vlog Tip: Microvlogs on the Job
Vlog Tip: Ondertitelen CapCut - www.inspirationbgwen.com
Vlog Tip: Ondertitelen CapCut - www.inspirationbgwen.com
Vlog tip: Statief
Vlog tip: Statief

Meer impact. In minder tijd.

  • Op zoek naar waardevolle inzichten, tips en inspiratie om je online communicatie te verbeteren? Bij Gwen Jansen, een doorgewinterde communicatiestrateeg en ondernemer, ben je aan het juiste adres. In diverse korte video'sl deelt ze hier regelmatig korte, pittige tutorials boordevol communicatietips en inspiratie die je kunnen helpen om meer impact te creëren in minder tijd.
  • Als je op zoek bent naar praktische adviezen om je online communicatievaardigheden te verfijnen, ben je hier op de juiste plek. Of je nu een beginnende ondernemer bent en je je online aanwezigheid wil versterken, of een doorgewinterde professional die op zoek is naar nieuwe strategieën om te excelleren in digitale communicatie, Gwen's video's bieden een schat aan waardevolle informatie en inzichten.
  • Of je nu wilt leren hoe je boeiende vlogs maakt die je publiek aanspreken, of hoe je de kracht van storytelling kunt gebruiken om je boodschap kracht bij te zetten, Gwen deelt haar expertise op een toegankelijke en inspirerende manier.
  • Wil je de nieuwste video's niet missen? Dan is het een goed idee om het Youtube kanaal van www.inspirationbygwen.com te volgen. Op die manier blijf je up-to-date met de nieuwste tips, trucs en inzichten op het gebied van online communicatie. Vergeet niet om de meldingen in te schakelen, zodat je direct op de hoogte wordt gebracht zodra er een nieuwe video wordt geüpload.
  • Of je nu een bedrijfseigenaar bent en je je online aanwezigheid wil versterken, of een marketeer bent die op zoek is naar nieuwe strategieën, of gewoon geïnteresseerd bent in het verbeteren van je digitale communicatievaardigheden, Gwen's video's bieden de inspiratie en begeleiding die je nodig hebt om te slagen.
  • Mis deze kans niet om je online communicatievaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Bekijk nu de selectie van waardevolle video’s en begin vandaag nog met het creëren van impact in de digitale wereld. Gratis en voor niks.