VEELGESTELDE VRAGEN & ANTWOORDEN

Welkom bij onze FAQ-pagina, jouw one-stop bestemming voor antwoorden op al je vragen over dit inspiratieplatform en de communicatie cursussen, speciaal ontworpen voor MKB-ondernemers, ZZP'ers en zakelijke professionals zoals jij.
De cursussen zijn gericht op het versterken van jouw communicatievaardigheden om zo jouw zakelijke doelen te helpen bereiken. Hier vind je een schat aan informatie over de cursussen, de inschrijvingsprocedure en meer. Mocht er alsnog een vraag ontbreken die jij hebt? Laat het weten via team@inspirationbygwen.com

FAQ

Wat bedoel je met online communicatie cursus?

Dit is een online cursus die je zelf kan volgen waar, wanneer en in welk tempo jij zelf wil. In de cursus geeft Gwen je aan de hand van een reeks video's uitleg en ze demonstreert de stappen die jij veelal zelf kan volgen. Net als bij een kompas wijst ze je de weg welke richting je op zou kunnen! Gwen noemt de cursussen ook vaak inspiratie kompassen omdat ze bovenal wil inspireren en richting wil geven. Het is uiteindelijk aan jou zelf om te bepalen wat je ermee gaat doen en hoe je het verder naar je eigen hand gaat zetten. Immers, een succesvol ondernemer of professional laat niet graag iemand anders aan het stuur zitten.

Een cursus bestaat dus uit een reeks video's met uitleg en die vinden plaats op het online leerplatform Huddle. Je kan de video's daar bekijken op je PC, tablet of smartphone. Je krijgt hier persoonlijke inloggegevevens van. Als je visueel ingesteld bent, dan kijk je de video's, als je tekstueel ingesteld bent, dan lees je de teksten (elke video is in de leeromgeving helemaal uitgeschreven voor je) en voor de mensen die meer met audio hebben, zijn er ook geluidsbestanden. Dus voor ieder wat wils.

Het mooie is... Jij bepaalt ook zelf de volgorde waarin je de video's kijkt. Ze zijn wel geordend in modules maar als jij liever eerst module 6 bijv. bekijkt dan module 2 dan kan dat ook. Ook fijn is dat er geen vaste startdatum aan: je kunt elk moment instromen en starten met je cursus en de content blijft onbeperkt beschikbaar voor je. Wel is het zo dat de online liveshows op specifieke data worden gehouden.

Wat houden de online livesessies in? En hoe werkt dat?

We willen er absoluut zeker van zijn dat de online cursus die jij hebt aangeschaft voor jou waardevol is.

Daarom zit er bij de meeste cursussen een aantal online livesessies inbegrepen. Dat wil zeggen dat Gwen jou en de overige mensen die die online cursus hebben gekocht, uitnodigt om een x aantal keer (afhankelijk van de door jou aangeschafte cursus) 1,5 uur online te komen (je krijgt daar een uitnodiging voor per email) via teams of zoom.
Je kan haar dan live het hemd van het lijf vragen over de inhoud van de cursus. Ook als je nog zaken mist. Dan kan dat mogelijk nog toegelicht worden. Ook kunnen mensen dan onderling ook nog kennis en ervaringen uitwisselen. Je kan van te voren je vragen insturen maar ook live in de chat vragen stellen.

Bij de aanschaf van je cursus zie je wanneer de online live sessies zijn.

Wanneer zijn de online livesessies en wat als ik niet kan op die data?

Op het aanmeldformulier van de cursus waar jij interesse in hebt, tref je de exacte data aan. Mocht je niet kunnen, geen probleem, de sessies worden opgenomen en in de leeromgeving beschikbaar gesteld na afloop aan je. En tussentijds kan je altijd je vragen stellen aan team@inspirationbygwen.com Ons doel is ervoor te zorgen dat jij echt geholpen bent met de cursus die je hebt aangeschaft.

Ik mag de cursus / het Inspiratie Kompas van mijn werkgever doen, maar deze wenst graag een factuur met specifieke informatie erop. Hoe regel ik dat?

Geen probleem! Mail ons even op team@inspirationbygwen.com en we bespreken samen welke informatie erop moet komen te staan. Vervolgens maakt het team handmatig een factuur voor je aan. Zodra je akkoord bent met de aanschaf van de cursus / het Inspiratie Kompas, laten we je ook al binnen in de cursusomgeving. We snappen namelijk heel goed dat de financiƫle afwikkeling bij werkgevers soms minder snel gaat dan je hoopt.

Kan ik een cursus / Inspiratie Kompas cadeau geven?

Wat lief dat je een cursus / Inspiratie Kompas cadeau wilt geven! Mail ons op team@inspirationbygwen.com zodat we met je mee kunnen denken hoe we dat het beste administratief in kunnen regelen voor je. We verkopen helaas geen losse kadobonnen.

Ik kocht eerder een cursus / Inspiratie Kompas bij Inspiration by Gwen met een ander mailadres. Dit is niet handig met inloggen in de cursusomgeving. Kunnen jullie dit veranderen?

Dat kunnen we! Mail ons even op team@inspirationbygwen.com welke twee mailadressen het betreft en welk mailadres je leidend wilt houden. Dan zorgen wij ervoor dat beide accounts worden samengevoegd.

Kan ik mijn geld terugkrijgen als ik een cursus / Inspiratie Kompas heb gevolgd en niet tevreden ben?

Wat jammer dat het niet matchte met je verwachtingen! Binnen uiterlijk twee weken na aanvang van de cursus kun je je geld terugvragen. Mail ons daarvoor op team@inspirationbygwen.com en we gaan het voor je regelen.

Kan ik gebruik maken van de STAP-regeling? Of is er een andere subsidie waar ik aanspraak op kan maken bij het aanschaffen van de cursussen of Inspiratie Kompassen van Inspiration by Gwen?

Het is helaas niet mogelijk om gebruik te maken van de STAP-regeling, daarvoor moet je een door de overheid geaccrediteerde instelling zijn. In principe kun je voor de cursussen en Inspiratie Kompassen van Inspiration by Gwen geen (andere) subsidie krijgen.

Er staat een fout in mijn naam, mailadres, factuur of ergens anders. Hoe pas ik dat aan?

Mail ons op team@inspirationbygwen.com en we lossen het voor je op!

Er staat een fout in mijn naam, mailadres, factuur of ergens anders. Hoe pas ik dat aan?

Mail ons op team@inspirationbygwen.com en we lossen het voor je op!

Ik ben ondernemer en woonachtig in het buitenland. Ik volg de btw-regels in dit land, waardoor ik vrijgesteld ben van Nederlandse btw. Hoe regel ik dat bij aanschaf van een cursus / Inspiratie Kompas ?

De btw kan zonder problemen verlegd worden. Als je in het aankoopformulier via het drop-down-menu aangeeft in welk land je woont, past het systeem automatisch de btw aan door deze op 0% te zetten. Vul vervolgens je bedrijfsnaam en je bedrijfsnummer of internationale btw/VAT-nummer in. Kom je er niet uit, neem dan even contact met ons op via team@inspirationbygwen.com

Help! Ik ben een factuur kwijt!

No worries, mail ons op team@inspirationbygwen.com om welke aankoop/factuur het gaat en we sturen hem met liefde nog een keer naar je toe!

Help! mijn vraag staat er niet bij. Wat nu?

Stuur een mailtje naar team@inspirationbygwen.com
We helpen je graag!

Ik wil me graag op een wachtlijst laten zetten voor een cursus die nog niet beschikbaar is. Maar zit ik dan ergens aan vast? Ben ik dan verplicht om deze af te nemen?

Nee hoor! Helemaal niet! Door je op een wachtlijst te zetten geef je aan ons aan dat welde je het laten weten als de cursus beschikbaar is. Het voordeel is dan ook dat jij als een van de eersten kan profiteren van een Early Bird Prijsactie. Zodra er een nieuwe cursus gelanceerd wordt, geldt er in de eerste maanden voor de eerste 100 deelnemers namelijk een kortingsprijs. Jij bepaalt dan zelf op dat moment of je nog interesse hebt om de cursus te gaan volgen.