Reviews

Devon Koning,
ZZ-er Unlimited Moves
Gwen is een echte powervrouw die van aanpakken weet. Na ons eerste coach gesprek kreeg ik een enorme positieve boost en stond ik nog sterker in mijn schoenen dan daarvoor!
Erik
de Vries
NOVE
Gwen is een energieke en gedreven communicator, begrijpt de wederkerigheid van communicatie als geen ander, bereid om kritische vragen te stellen, is goed in omdenken
Sacha
Göddeke
NS
Door de open en waarderende houding van Gwen en de leuke en inspirerende vragen die zij stelt zijn het hele leuke gesprekken geworden. Ik voelde me erg ontspannen en vertrouwd.
Marleen Wallerbosch
Romyn

Het was een mooie middag.


Een feest der herkenning. 


Maar ook ‘neus op de feiten’ voor mij persoonlijk. 

Reviewverklaring Inspiration By Gwen - juli 2023

__________________________________________________________________________________

Inspiration By Gwen maakt gebruik van reviews die worden ontvangen van cursisten. 


Hoe wij reviews ontvangen 

De meeste reviews ontvangen wij via social media. Daardoor kunnen wij vaststellen of de review afkomstig is van iemand die de cursus daadwerkelijk heeft gekocht en gevolgd, omdat cursisten bij aankoop van de meeste cursussen ook hun social media-profiel achterlaten. 

Als reviews op een andere manier dan via social media worden geplaatst, controleren we aan de hand van ons klantenbestand of deze persoon daadwerkelijk de cursus waarover de review is geplaatst, heeft gekocht. Dit doen we door middel van een controle van het e-mailadres en de naam. 

Reviews worden op eigen initiatief van cursisten achtergelaten op social media. Soms doet Inspiration By Gwen een oproep tot het achterlaten van reviews. 

Het tegengaan van nep-reviews 

Als iemand voordeel krijgt in ruil voor een review (zoals een kortingscode), zullen we dat bij de review neerzetten. Negatieve reviews worden niet verwijderd, tenzij ze geplaatst zijn door iemand die de cursus niet heeft gevolgd. Uiteraard plaatsen we zelf geen reviews over onze eigen cursussen. 

Heb je vragen over dit reviewbeleid? 

Neem contact op via team@inspirationbygwen.com